Allround in installaties, specialist in techniekVan Dijk en Korteland is een allround installateur die in 2001 is begonnen. In die tijd hebben we ons werkterrein continu weten te verbreden. En nog altijd groeien we. Niet alleen in mensen, maar vooral in kennis.

Met onze aanpak spreken we steeds meer opdrachtgevers aan. We opereren vooral in het zakelijke segment, maar ook voor particulieren die een villa laten bouwen. Vanuit De Lier bestrijken we een groot gebied, vooral in de Randstad.

Gecertificeerde zekerheid
Slagvaardigheid is standaard. Daarom zijn de lijnen kort. We houden van eerlijkheid en transparantie in het zaken doen. En hard werken is ons als Westlands bedrijf niet onbekend. Met F-gassen certificatie en VCA-gecertificeerde monteurs kiest u bovendien voor zekerheid. Dat maakt Van Dijk en Korteland tot een plezierige partner om mee samen te werken. Ook voor u.

Bij Van Dijk & Korteland hechten we veel waarde aan uw privacy, maar om onze activiteiten goed uit te kunnen voeren is het soms nodig om persoonsgegevens van u te verwerken. Dit doen we zorgvuldig en in overeenstemming met de wet. Lees hierover alles in onze privacyverklaring. privacyverklaring 

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid, service en vakmanschap. Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties.

 

 

Download hier de algemene voorwaarden Algemene Leveringsvoorwaarden Installerende Bedrijven (ALIB)