Optimaal ventileren is beter presteren

Als ergens het belang van goede ventilatie groot is, is het wel in een werkomgeving. De aanwezigheid van mensen, machines en apparatuur is een grote aanslag op een gezond binnenklimaat. Van Dijk en Korteland neemt de verantwoordelijkheid voor een optimaal werkklimaat van u over. Van de kleinste bedrijfsruimte tot en met het grootste retailcentrum: een goede ventilatie is verzekerd.

Meten is weten in ventilatie

Het gehele scala aan technieken installeren en onderhouden we. De ene keer met de inzet van een multifunctionele luchtbehandelingsinstallatie, de andere keer door een praktische stand-alone oplossing zoals een bevochtiger. Zekerheid over de luchtkwaliteit bieden we u met nauwkeurige meetapparatuur. Of laat u het automatisch verversen liever over aan technieken die het CO2-gehalte in een ruimte continu monitoren met sensoren?

Door vraaggestuurd te werken, kunt u ook besparen op energie. Zo nemen we óók het rendement van oplossingen mee in onze berekeningen, naast de effectiviteit. En met Van Dijk en Korteland als installateur heeft u er óók een servicevriendelijk onderhoudsbedrijf bij.