Op zoek naar een leuke baan in de installatie techniek?

Heb jij een technische achtergrond en spreekt installatie- of koeltechniek je aan? Past de ‘loodgieterij’ wel bij jou
of rij je liever storingen weg als servicemonteur? Kom kennismaken met het bedrijf en met onze jongens op vrijdagmiddag in onze bar met een biertje. Of loop een dagje mee met onze monteurs. Bij VDENK doen we het met z’n allen, kennen we elkaar allemaal, vinden we goede communicatie belangrijk en nemen we ons werk en elkaar serieus.

Je bent van harte welkom om ons fantastische team van installatie- en servicemonteurs te versterken.
We hebben plek voor enkele:

   Installatiemonteurs – Servicemonteurs
       Verwarming, koeling, luchtbehandeling, kleine en grote projecten

Wat kun je doen:

Bij team VDENK kun je je in de techniek in verschillende richtingen ontwikkelen. Denk aan het plaatsen van radiatoren in een kantoorgebouw of het uitbreiden van de airco- en ventilatiecapaciteit  bij een moderne potplantenkwekerij. Je realiseert, bij de nieuwbouw van een zwembad, grote installaties voor de luchtbehandeling of je rijdt bij McDonalds vestigingen langs voor onderhoud aan de werktuigbouwkundige installaties. Elke dag is anders en ga je zelf uitvogelen hoe je iets het beste vorm kunt geven. Om zo efficiënt mogelijk en in één keer goed jouw klus te realiseren.

Gert van Dijk en Barry Korteland, de meewerkend communicerende werkgevers:
De mannen kennen elkaar al lang; ze zijn in 2001 met Van Dijk & Korteland van start gegaan. Beide mannen hebben vakkennis en ervaring. Ze zijn betrokken bij de klanten en bij elke medewerker van Team VDENK. Gert monteert regelmatig mee en als het echt nodig is, dan verschijnt Barry ook op locatie om een storing samen opgelost te krijgen. Barry en Gert communiceren met iedereen en zorgen goed voor alle collega’s. Zorgen goed voor jullie als monteurs die invulling en uitvoering geven aan alle voorkomende installatiewerkzaamheden.

Service- en installatiemonteurs: hoe steken jouw aanstaande collega’s in elkaar?
Team VDENK bestaat uit 18 installatie- en 7 servicemonteurs. Stuk voor stuk mannen die er voldoening uit halen dat de installatie na montage werkt zoals bedoeld. Of dat de klant blij is, omdat de storing verholpen is.

Bij VDENK hebben we wat voor elkaar over. We schieten onze collega die er niet uit komt te hulp: via de telefoon, door mee te kijken via teamviewer of we rijden naar de locatie om mee te helpen. We halen plezier uit de diversiteit aan werkzaamheden, onze ontwikkeling en de kennis en ervaring die we opbouwen. En we hebben lol in de onderlinge app door de grappen die we met elkaar maken. En jij als nieuwe collega? Wij zorgen ervoor dat jij je op jouw eerste werkdag direct thuis voelt, we nemen je graag op in de groep.

Gereedschap, auto en materialen:
Bij VDENK wordt er geïnvesteerd in goed gereedschap. Als je waterpomptang een keer kwijt is, dan wordt er niet moeilijk gedaan. Jij bent belangrijk, jij bent degene die bij onze klanten een diversiteit aan installaties monteert. Jij zorgt ervoor dat die optimaal werken en dat de klant tevreden is over jouw werkwijze. Dus lekker werken met goed gereedschap hoort daar gewoon bij. Je rijdt in een Ford bus. Naast het laswerk passen we ook het Viega Megapress systeem toe. En als er beter gereedschap op de markt beschikbaar is, dan schaffen we dat aan. Opleiding en training? Bij VDENK doorlopen monteurs structureel vakopleidingen.

Wat doe je nu, wat heb je gedaan en wat je meeneemt:
Het maakt ons niet uit wat je precieze achtergrond is. Als je maar technisch inzicht hebt of affiniteit met installatietechniek. Het is vanzelfsprekend dat je kwaliteit en service belangrijk vindt. Als je dan ook goed met je klant kunt communiceren, zodat de klant zich ook klant voelt, top! Misschien werk je momenteel in de offshore of als werktuigbouwkundige op een schip. Of ben je al in de loodgieterij, de installatie- of koeltechniek actief? Misschien heb je ervaring in een andere technische discipline, ook dat is mogelijk.
Als je op onze website onze projecten bekijkt en die spreken je aan: bel maar. Als je de video’s bekijkt waarin wij vertellen over onze werkzaamheden en waar wij plezier aan beleven én dat voelt goed. Bel mail of app en kom kennismaken, een kop koffiedrinken en een dag meelopen, dat kan ook. Zo krijg je een goed beeld van of wij bij jou passen en of onze werkzaamheden je bevallen.

Het aanbod:

  • Een afwisselende vaktechnische installatie-of montage- of servicefunctie;
  • Bijzondere, aantrekkelijke klanten en projecten om aan te werken;
  • Goed gereedschap, goede materialen, de ruimte om dingen op jouw manier te doen;
  • Twee goede, sociale werkgevers en een gezellig team met fijne collega’s: een team waarop je kunt bouwen.

Natuurlijk kun je rekenen op een goed salaris. Als je zelfstandig naar klussen kunt, dan krijg je een bus van de zaak. We bieden 25 vrije en 13 ADV dagen (cao klein metaal), een prima pensioenregeling en een reeks gezellige bijeenkomsten en uitjes.

 

Tevens zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider

Werkvoorbereider en/of Projectleider Installatietechniek
Met of zonder ervaring: wij maken graag kennis om de mogelijkheden en de klik met jou te onderzoeken!

De werkzaamheden:

Zodra Barry of Gert een installatie verkocht heeft, krijg jij de offerte met daarin het ontwerp en de specificaties op je bureau. Het is dan aan jou om de installatie in detail uit te werken; tekenen en berekenen. Als werkvoorbereider teken je precies uit hoe en waar welke leidingen moeten worden aangebracht. Daarnaast inventariseer en bereken je alle benodigde materialen. Of je verzorgt zelf de inkoop of afroep van materialen en zorgt dat die precies op het juiste moment in het magazijn aanwezig zijn. Of je collega regelt dat. Jij zorgt ervoor dat de juiste tekeningen gemaakt zijn aan de hand waarvan je collega’s – de monteurs – de installatie bij de klant realiseren. Wanneer je als projectleider aan de slag gaat (of dit combineert met werkvoorbereiding) dan komen er werkzaamheden bij. Bijvoorbeeld meedenken over het ontwerp en/of het uitbrengen van offertes. Of het inhoudelijk aansturen van en overleg hebben met jouw collega monteurs. En natuurlijk ben je het aanspreekpunt voor de klant en voor eventuele onderaannemers.

Wat doe je nu, wat heb je gedaan en wat je meeneemt:

Het maakt voor ons niet uit wat je precieze achtergrond is. Als je maar technisch inzicht hebt of affiniteit hebt met installatietechniek. Misschien heb je als monteur in het vak gewerkt of ben je calculator, werkvoorbereider of projectleider bij een ander soort technisch bedrijf. Of als je op de één of andere manier werkervaring in het vak hebt opgedaan en je verder over een goed stel hersens beschikt, leergierig bent en goed overweg kunt met geautomatiseerde systemen (software): bel gerust. Dan maken we een afspraak om elkaar te leren kennen.

Kijk vast even of jij je in onderstaande zaken herkent:

  • Werken op kantoor aan een bureau achter de computer: daar kun je goed mee uit de voeten*;
  • Je goed overweg met de computer en beschikt over MBO+ of HBO werk- en denkniveau;
  • Je vindt het leuk om projecten/klussen keurig uit te werken en ervoor te zorgen dat alles goed wordt voorbereidt.

*En als je als projectleider fungeert ben je natuurlijk ook af en toe buiten, op locatie bij de klant.

Bekijk onze openstaande vacatures hieronder!

 


Vacature installatiemonteur 

Voor meer informatie klik hier  Advertentie Installatiemonteur  of bekijk onze video’s voor de ervaringen van onze monteurs.


Vacature servicetechnicus

Voor meer informatie klik hier Advertentie Servicetechnicus of  bekijk hier onder onze video servicemonteur gezocht.

 


Vacature servicetechnicus particuliere sector

Voor meer informatie klik hier Advertentie Servicetechnicus Particulieren

 


Staat jouw vacature er niet tussen? Niet getreurd! Door uitbreiding zijn wij regelmatig opzoek naar nieuwe collega’s.
Stuur vrijblijvend je cv en motivatie naar info@vdenk.nl en wie weet nemen wij contact met je op!