Allround in installaties, specialist in techniekVan Dijk en Korteland is een allround installateur die in 2001 is begonnen. In die tijd hebben we ons werkterrein continu weten te verbreden. En nog altijd groeien we. Niet alleen in mensen, maar vooral in kennis.

Met onze aanpak spreken we steeds meer opdrachtgevers aan. We opereren vooral in het zakelijke segment, maar ook voor particulieren die een villa laten bouwen. Vanuit De Lier bestrijken we een groot gebied, vooral in de Randstad.

Gecertificeerde zekerheid
Slagvaardigheid is standaard. Daarom zijn de lijnen kort. We houden van eerlijkheid en transparantie in het zaken doen. En hard werken is ons als Westlands bedrijf niet onbekend. Met ECAS-certificatie en VCA-gecertificeerde monteurs kiest u bovendien voor zekerheid. Dat maakt Van Dijk en Korteland tot een plezierige partner om mee samen te werken. Ook voor u.

Bij Van Dijk & Korteland hechten we veel waarde aan uw privacy, maar om onze activiteiten goed uit te kunnen voeren is het soms nodig om persoonsgegevens van u te verwerken. Dit doen we zorgvuldig en in overeenstemming met de wet. Lees hierover alles in onze privacyverklaring. Privacy verklaringLeden van UNETO-VNI staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid, service en vakmanschap. Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties.

Download hier de algemene voorwaarden Algemene Voorwaarden voor Installatiewerk voor Consumenten (AVIC) 2016 Algemene Voorwaarden voor Installatiewerk voor Consumenten (AVIC) 2016

Wil JIJ aan de slag bij een bedrijf dat in de groei is? Wij hebben vacatures voor mensen zoals jij!

Bij Van Dijk & Korteland bent u aan het juiste adres voor o.a. badkamer ventilatie, badkamer verwarming, zonne-energie, aardwarmte en HR Ketels.

Sanitair

De badkamer mag gezien worden tegenwoordig. Die badkamer is niet zelden een wellness-ruimte, vol met de modernste sanitaire . . .

Centrale Verwarming

Thuis moet het behaaglijk zijn. In een Hollandse winter moet u daarom kunnen rekenen op betrouwbare systemen voor de verwarming. . .

Airconditioning

In de zomer heeft u niet altijd meer grip op het klimaat in huis. Eén of twee tropische dagen en de temperatuur loopt binnen op. Met airco . . .

Ventilatie

In elke ruimte waar mensen verblijven, vervuilt de lucht. Effectieve ventilatieoplossingen voorkomen dat het klimaat ongezond wordt. Vraag . . .