Ventilatie houdt het binnen gezond

In elke ruimte waar mensen verblijven, vervuilt de lucht. Effectieve ventilatieoplossingen voorkomen dat het klimaat ongezond wordt. Vraag het Van Dijk en Korteland. Ventilatietechniek is óns vak. Uitgevoerd in bedrijfshallen, kantoren, openbare gebouwen, winkels, instellingen en scholen. We zijn bekend met het complete scala aan ventilatiesystemen. Van luchtbehandelingskast tot CO2-meter, van luchtbevochtiging tot ontvochtiging.

Vraaggestuurde ventilatie

Met gebruikmaking van efficiënte apparatuur wordt de luchtverversing geregeld. Sensoren kunnen continu elke ruimte monitoren. Het voordeel van die vraaggestuurde ventilatie is niet alleen een optimaal binnenklimaat, maar ook een besparing van kosten. Scholen maken bijvoorbeeld veel gebruik van vraaggestuurde oplossingen. En door de warmte terug te winnen uit retourlucht, heeft u minder energie nodig om verse, koude buitenlucht op te warmen. Met gebruikmaking van efficiënte filtertechnieken voorzien we ook in bijzondere wensen, zoals die van mensen met ademhalingsmoeilijkheden.
Met een installateur als Van Dijk en Korteland heeft u ook zekerheid over de capaciteit van uw installatie. Voor engineering en dimensionering hebben we eigen specialisten in huis. Net als voor onderhoud en service.