De zekerheid van optimale service en onderhoud
Plezierig als de installaties in huis doen wat ze moeten doen. Door uw verwarming, airco, ventilatiesysteem of WTW-unit periodiek te laten onderhouden, heeft u zekerheid over de werking. Van Dijk en Korteland installeert niet alleen, we onderhouden ook.

Een ketel die regelmatig wordt onderhouden werkt beter is veiliger en verbruikt minder energie. Het beperkt de storingsgevoeligheid en verlengt de levensduur. Met een onderhoudscontract regelt u dat uw ketel 1 keer per jaar wordt geïnspecteerd, onderhouden en schoongemaakt. Zo bent u verzekerd van een optimaal afgestelde en veilige ketel.

En áls er een keer storing is, dan heeft u maar liever dat er meteen een monteur voor de deur staat. Binnen twee uur na uw melding kunt u erop rekenen bij ons. Bij noodgevallen kunt u ook een beroep doen op onze 24-uurs storingsdienst. Om snel in actie te komen, is elke servicewagen uitgerust met een ruime voorraad onderdelen.

Specifiek onderdeel nodig?
Dan kunnen we terugvallen op afspraken met onze leveranciers en ook buiten kantoortijden toegang krijgen tot hun distributiecentra! En moet er bijvoorbeeld een ketel worden vervangen? Dan is het plezierig om te weten dat we merkonafhankelijk adviseren.

Ook sanitair onderhoud.
Een lekkende kraan. Of een verstopping in keuken of badkamer. Wie kunt u daar tegenwoordig nog voor bellen? Oók Van Dijk en Korteland natuurlijk.

service & onderhoud inspectieWij bieden u het gemak van een servicecontract, is het weer tijd voor onderhoud aan uw installatie? U krijgt er automatisch bericht van. Laat ons via het contactformulier weten dat u interesse heeft en wij voorzien u graag van extra informatie.
Wij bieden ook de mogelijkheid om via afstandsbeheer op afstand te kijken of bepaalde, vooraf vastgestelde, grenswaarden worden overschreden, bijvoorbeeld de temperatuur, luchtvochtigheid of stroomsterkte. Overschrijding van deze grenswaarden duidt meestal op het niet goed functioneren of een verkeerde instelling van installatiedelen.
.Bij noodgevallen kunt u ook een beroep doen op onze 24-uurs storingsdienst bel 0174-528854.


Wat zeggen klanten over ons

We hebben een paar klanten gevraagd of zij hun ervaring met ons, willen delen op het internet.