Complete sanitaire oplossingen in één hand

De badkamer mag gezien worden tegenwoordig. Die badkamer is niet zelden een wellness-ruimte, vol met de modernste sanitaire snufjes. Die upgrading stelt ook eisen aan uw installateur. Aan z’n vakkennis, z’n manier van werken en z’n servicebewustzijn. Typisch de kenmerken van een installateur als Van Dijk en Korteland. We zijn er ook voor particulieren. Bijvoorbeeld als u een villa laat bouwen. Of uw badkamer een complete metamorfose wilt geven met de nieuwste technieken.
Elke badkamer, elk toilet ontwerpen we volgens úw wensen. Dat is meteen het voordeel dat we geen eigen showroom hebben, maar u vrij laten in uw keus voor merken. Natuurlijk kunt u wel rekenen op een deskundig, creatief advies. Eventueel door samen showrooms te bezoeken.

Probleemloze installatie, snelle service

Als uw ideale sanitaire ruimte vorm heeft gekregen in de computer, staan we klaar voor een probleemloze installatie: alle leidingen voor water, gas en lucht werken we tot in de puntjes af. Van het begin tot aan het eind heeft u een klantgericht adviseur en installateur. En ook daarná: een verstopte leiding of het vervangen van een wasbak, onze monteurs zijn u graag van dienst.