Uw huis prettig verwarmd met de modernste techniek

Thuis moet het behaaglijk zijn. In een Hollandse winter moet u daarom kunnen rekenen op betrouwbare systemen voor de verwarming. Van Dijk en Korteland levert en installeert. Als installatiebedrijf hebben we ook u als particulier meer te bieden. Op de eerste plaats: een klantvriendelijke aanpak.
Hoe wilt u wonen? Per kamer de mogelijkheid de temperatuur te variëren? Uw CV op afstand bedienen via smartphone of tablet? Uw wensen en eisen zijn de basis van een installatie op maat. Gerealiseerd met uiteenlopende technieken zoals vloerverwarming, convectoren of radiatoren. En geleverd met systemen van betrouwbare merken. Bedrijfszekerheid gegarandeerd.

Ook duurzaam verwarmen?

Natuurlijk adviseren we u ook duurzame technieken. Over bewezen oplossingen, die goed zijn voor het milieu en voor uw portemonnee. Daar gaan we ver in. Verwarming met gebruikmaking van WKO (warmte/koude-opslag) is tegenwoordig ook voor particuliere woningen haalbare kaart. WTW-units maken het mogelijk warmte terug te winnen voor hergebruik, bijvoorbeeld van douchewater of retourlucht. Het resultaat: een aangenaam klimaat onder alle omstandigheden, in combinatie met een scherpe energienota

Remeha actie

Huh? € 75,- euro korting op Remeha cv-ketels?! Jazeker! Koop tussen 1 oktober 2015 en 29 februari 2016 een Remeha Tzerra Plus, Calenta of Avanta combiketel met een iSense of Nest thermostaat en laat deze door ons installeren,  je ontvangt dan € 75,- retour van Remeha.

remeha actieKijk voor de actievoorwaarden op www.remeha.nl/actie