Cv-ketel

Op zoek naar een nieuwe cv-ketel die u jarenlang wooncomfort én besparing gaat opleveren? Dan heeft u verschillende keuzes te maken om de cv-ketel te vinden die perfect aansluit bij uw woonsituatie. Van Dijk & Korteland helpt u graag op weg met onafhankelijke adviezen en prijsinformatie.

Cv installatie, een investering voor de komende 15 jaar

Het is aan te raden om de cv-ketel om de 15 jaar te vervangen. Om deze 15 jaar ook daadwerkelijk een investering te laten zijn, raden wij u aan om de klus uit te besteden aan een vakkundige installateur met kennis van zaken. Zo weet u zeker dat de verwarmingsketel veilig geïnstalleerd wordt. Daarnaast stelt de installateur de cv-ketel direct voor u in zodat u het beste rendement uit de ketel haalt, wat een besparing tot wel € 300 per jaar kan opleveren.

Wilt u de klus uitbesteden aan een professionele installateur of bent u nieuwsgierig naar wat de totale kosten zijn voor het geval dat u de klus wilt uitbesteden? Wij geven u een eerlijk advies.  Vraag hier gratis en volledig vrijblijvend offertes op, dan zit u er warmpjes bij deze winter.

 


Wat zijn de voordelen van een warmtewisselaar? Nieuwbouw woning Vroondaal De Haag