De ideale airco-installatie voor uw eigen woning

In de zomer heeft u niet altijd meer grip op het klimaat in huis. Eén of twee tropische dagen en de temperatuur loopt binnen op. Met airconditioning houdt u het aangenaam. Ook voor particuliere woningen is een professionele airco-installatie tegenwoordig eerste vereiste. Aangelegd door de installateur die er verstand van heeft: Van Dijk en Korteland.

Nauw overleg met uw aannemer

Airco-installaties in woonhuizen zijn onze specialiteit. In nauw overleg met uw aannemer bespreken we al in een vroeg stadium de mogelijkheden met u. Om vervolgens in een effectief een-tweetje tijdens de bouw zorg te dragen voor een optimale integratie van het leidingwerk.
Een landhuis van 2000 m3 of een compacte vrijstaande woning: we dimensioneren uw installatie op maat. Met oog voor rendement en kosten, ook op de langere termijn. Gebruiksvriendelijk en bedrijfszeker. Het resultaat: winter én zomer het klimaat waar u zich prettig bij voelt.

Huidige keuringsplicht airconditioningsystemen
Voor verwarmingssystemen van 20 kW of groter en airconditioningssystemen met een totaal opgesteld koelvermogen op gebouwniveau (dit geldt dus ook voor woningen) van 12 kW of groter zorgen een regelmatige keuring en onderhoud dat deze systemen optimaal functioneren.
Van Dijk & korteland heeft die specialisten in huis die in het bezit zijn van een EPBD diploma en mogen dus periodieke keuringen verrichten aan airco installaties.
Meer informatie kunt u vinden op de website van de Rijksoverheid dienst

rvo_van_dijk_Korteland