Voor Stadsherstel Den Haag verzorgen wij in opdracht van Bouwactief de werktuigkundige installaties voor drie appartementen welke momenteel gerealiseerd worden. Hierbij verzorgen wij de ventilatie installatie en de lucht warmtepompinstallatie voor de drie appartementen. Voor wie een beetje bekend is in Den Haag / Scheveningen, zal dit karakteristieke pand een bekende aanblik zijn. 
In dit pand waren in het verleden de brandweer en politie gevestigd.

 

 


  
Vanwege ons 20-jarig bestaan hebben wij vandaag al ons personeel getrakteerd op een Big Green Egg. Wij wensen iedereen heel veel bbq plezier deze zomer!
#bbq #jubileumjaar #dankbaar #fijnecollegas #feestelijk #biggreenegg #delier #westland #vdenk#laatdezomermaarkomen!

 

Van Dijk & Korteland werkt mee aan de herbouw van zwembad de Boetzelaer bekijk onze filmpjes en kom meer te weten over het project en onze samenwerking.

 


 

 


Van Dijk & Korteland is partner geworden van Beukenrode Hospice palliatieve thuiszorg & hospice

 

 


BMW – Fleet Services – 01-10-2020

In opdracht van Twins Bouw leveren en monteren wij de installaties voor de nieuwbouw van ‘BMW – Fleet Services’ te Berkel en Rodenrijs.

De bouw vordert gestaag, de staalconstructie staat inmiddels overeind en men is nu gestart met de dakafwerking.

Binnenkort gaan we starten met onze werkzaamheden.
Wij verzorgen hier de sanitaire installatie, verwarmingsinstallatie middels warmtepomp en de ventilatie.

 


 
1e van der Kunststraat Den Haag – 11-09-2020

In opdracht van Bouwbedrijf Breumelhof hebben we aan de 1e van der Kunststraat in Den Haag een bedrijfshal omgebouwd naar een complex waarin verschillende sport- en horecaruimtes gefaciliteerd zullen gaan worden.

Extra bijzonder aan dit project is dat wij het advies, ontwerp en de realisatie hebben mogen verzorgen!

De uitvoering hier betreft het uitbreiden van de mechanische ventilatie, centrale verwarming en de meet- en regeltechniek.

Toen:


Nu:

 


 
Duinstraat Den Haag – 24-07-2020

In opdracht van Bouwactief verzorgen wij de aanpassingen aan de nieuwe indeling en functie van het zeer karakteristieke oude politiebureau aan de Duinstraat te Den Haag / Scheveningen.
We gaan de laatste fase in zodat Bouwactief het pand eind deze maand weer over kan dragen aan Stadsherstel Gemeente Den Haag.
Er is hard gewerkt de afgelopen weken om het pand om te toveren voor gebruik als verhuurbare kantoorunits.

 


 
Uitdagend klusje… – 06-05-2020

Nieuw restaurant voor McDonald’s Delft voorzien van nieuwe luchtbehandelingskasten.
Dit werd als bouwpakket geleverd door ROX en is vanuit De Lier getransporteerd naar Delft. De luchtbehandelingskasten zijn door het restaurant via de binnenplaats op het dak gezet. Spannende maar hele gave klus en met zijn allen is dit uiteraard gelukt!

 


 
Vanaf nu zijn wij ook te vinden op Instagram!

Wil jij op de hoogte blijven van onze projecten? Neem dan snel een kijkje op: https://www.instagram.com/dijkkorteland/

 

 


 
Flower Boost Challenge – 03-04-2020

Het is alweer bijna een maand geleden dat wij meededen met de Flower Boost Challenge.

Nadat al het personeel in kleine groepjes een Corona Toolboxmeeting heeft gehad, kregen ze een mooie bos bloemen en plant van Decorum Company mee naar huis.

      

   

 


 
Van Dijk & Korteland heeft een nieuw certificaat behaald!
 

Van Dijk & Korteland is onlangs succesvol geauditeerd voor de nieuwe BRL 6000-21 richtlijn. Met deze certificering is Van Dijk & Korteland Klimaatinstallaties bevoegd voor het ontwerpen en installeren van energiecentrales van bodem energiesystemen en het beheren van bodemenergiesystemen t.b.v. de woningbouw en utiliteitsgebouwen. Deze kennis en ervaring is dus nu ook geborgd binnen Van Dijk & Korteland.

Certificaat BRL 6000-21 Klik hier om het cerficaat te bekijken

 


 
Doe Dag – 13-02-2020

De “Doe Dag” van Westland On Stage zit er weer op. Gister hebben wij 3 groepen met enthousiaste leerlingen mogen ontvangen.
Wij hopen dat iedereen wat heeft geleerd over de installatietechniek en dat ze het naar hun zin hebben gehad, wij in ieder geval wel!