CV- en airco-installaties voor de zakelijke markt

Medewerkers presteren beter in een optimaal klimaat. Met Van Dijk en Korteland heeft u de zekerheid dat het met het werkklimaat in uw gebouw goed zit. Van bedrijfsunit tot en met kantoor, van loods tot en met appartementencomplex voor een vereniging van eigenaren: u heeft een ervaren installateur over de vloer voor het conditioneren van elke ruimte. We zijn bekend met alle denkbare oplossingen, zoals vloerverwarming, heaters, convectoren en radiatoren. Luchtbehandelingsinstallaties, koel- en verwarmingsinstallaties en regelsystemen integreren we tot een perfect werkende combinatie.

Maatwerk mogelijk

Met creatieve engineers in eigen huis kunnen we ook vergaand maatwerk leveren. Zoals een aparte regelunit per ruimte. Natuurlijk speelt het belang van duurzaamheid een grote rol in de dimensionering van uw systeem. We hebben een open oog voor ontwikkelingen als warmte-terugwin-units, warmte/koude-opslag en warmtepompen.
Bedrijfszekerheid is gewaarborgd. Daarom werken we uitsluitend met installaties van A-merken. En ook voor service en onderhoud staan we klaar. 24 uur per dag zelfs voor storingen, met (prestatiegerichte) contracten voor preventie.